Beyaz Tv'den seyircileri şaşkına çeviren 1 Nisan şakası

Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Christiano Ronaldo’nun Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi Türk televizyonlarında ilk kez Beyaz Tv’ye konuşacağını söyleyen Ertem Şener, seyircilere 1 Nisan şakası yaptı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” programı seyircilerine Christiano Ronaldo ile röportaj duyuran Ertem Şener, Ronaldo yerine ekrana “Adanalı Ronaldo”yu çıkarınca seyirciler şoke oldu.

KIZLAR BİRBİRLERİYLE YARIŞIYOR
Stüdyoda bulunan yorumcuların bile şaşkına döndüğü “1 Nisan” şakası sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Dünyaca ünlü yıldız Christiano Ronaldo'ya benzerliğiyle görenleri şaşırtan amatör futbolcu Gökmen Akdoğan, 'Turist kızlar fotoğraf çektirip öpmek için birbiriyle yarışıyor. Rüyada gibiyim. Bana çok ilgi gösteriyorlar.' dedi.

RONALDO İLE TANIŞMAK İSTİYORUM
Fatih Terim'le tanışmak istediğini söyleyen Gökmen Akdoğan, Fatih Terim'den canlı yayında bir istekte de bulundu. Fatih Terim'in hayranı olduğu Christiano Ronaldo ile tanıştırmasını isteyen Gökmen Akdoğan, Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diledi.

BEYAZ GAZETE