Beyaz Tv'de müthiş kavga

Ultraaslan tribün lideri Veysel Giley, Derin Futbol programında, Ümit Özat’ın G.Saray hakkında yaptığı yorumlara yanıt vermek için bağlandı ve olan oldu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, futbol yorumcusu Ümit Özat, Beyaz TV'de Real Madrid-Galatasaray karşılaşmasını değerlendirirken sarı kırmızılılara şans tanımamış ve G.Saraylı taraftarları çılgına çevirmişti.

Ultraaslan tribün lideri Veysel Giley, Özat 'a cevap vermek için yayına bağlandı bunun üzerine Ümit Özat da karşılık verince kavga başladı.

'G.SARAY ' KAVGASI
Veysel Giley, programda Özat 'ın G.Saray hakkında yaptığı yorumun taraftarları kızdırdığını söyleyince Ahmet Çakar ve Özat 'tan tepki aldı. Ümit Özat, Giley 'e “Üslubumu sana mı soracağım, sen kimsin?” derken Ahmet Çakar adeta çileden çıktı.

HERKES HADDİNİ BİLECEK
Programda yaptıkları yorumlara nedeniyle kimseye vermeyeceklerini yüksek bir sesle dillendiren Çakar “Ne ben, ne de arkadaşlarım tribün liderlerine hesap vermeyiz. Elinden geleni ardına koyma. Hepiniz sevildiğinizi bilin. Bana, arkadaşlarıma ve kanalıma kimse hesap soramaz. Herkes haddini bilecek” dedi.

BEYAZ GAZETE