Bakkal: İhtiyacımız Olan Bir Galibiyet Aldık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 3-1 galip geldikleri Kayserispor maçına ilişkin, haftalardır galip gelememenin verdiği stres altında maça çıktıklarını söyledi.

Bakkal, ''Haftalardır ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık'' dedi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bakkal, ilk devre iyi oynadıklarını ancak ikinci devrede skoru koruma adına geriye çekildiklerini belirtti.

Artık bir cenderenin içine girdiklerini kaydeden Bakkal, ''Bu cenderenin içinden bu maçtaki mücadelemizle, özveriyle, bu yürekle çıkabiliriz. Başka türlü çıkamayız. Ben bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum. Haftalardır ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Uzun bir aradan sonra maç kazanmak güzel, sevinçliyim'' diye konuştu.

Futbolculardan Gökhan Ünal ise kazanmaları gereken bir maç olduğunu ve iyi bir oyunla kazandıkları için de mutlu olduklarını dile getirdi. Ünal, ''Takım içerisinde huzursuzluk yok. Takım öndeyken taraftarlar hocaya küfrediyor, yuhalamalar oluyor. Ben ilk defa burada böyle bir şey gördüm" şeklinde konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, maçın gergin ve zor olacağını tahmin ettiklerini, buna rağmen kazanmak için her yolu denediklerini anlattı. Prosinecki, ''Kendi hatalarımızdan ve basit top kayıplarından rakibimiz buldukları pozisyonları değerlendirdi. 2-0'dan sonra oyunu dengelemek adına hamleler yapmaya başladığımızda dakika zaten 30 civarını gösteriyordu. İlk yarının son 15 dakikasında ne yaptığını bilen bir takım haline geldik. Golü de bulduktan sonra açıkçası bütün silahlarımızla bir gol daha bulmak adına elimizden gelen her şeyi ortaya koyduk'' ifadelerini kullandı. Kayserispor oyuncusu Ömer Bayram, gergin maç olacağını bildiklerini, takımın iyi mücadele ettiğini ancak kazanamadıklarını aktardı. Yener Arıca ise maça erken gol yiyerek yenik başladıklarını ve gelecek haftalardaki maçlara bakacaklarını dile getirdi .