Voleybol Açıklaması

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin, dünyanın en önemli ligi olduğunu belirterek, "Biz bu lige çıktık, bu ligde mücadele edeceğiz" dedi.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen Çanakkale Belediyespor'un yönetici ve oyuncularıyla kahvaltıda bir araya gelen Gökhan, Çanakkale'nin, kısıtlı olanaklarıyla belediye desteği ve İÇDAŞ'ın katkılarıyla karınca kaderince bir takım olarak yıllardır mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.

Takımın, abartmadan, işi çok büyük maliyetlere dökmeden, inanç ve azimle emeklerinin karşılığını almak adına bu mücadeleyi sürdürdüğünü dile getiren Gökhan, şöyle konuştu:

"Geç kaldı. Aslında biz birkaç sene önce çıkmalıydık ama sonuçta bu bir mücadele. Bu yıla nasipmiş, bunu bu yıl tattık. Bunu Çanakkale'ye armağan ediyoruz. Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin, dünyanın en önemli ligi olduğu söyleniyor. Biz bu lige çıktık, bu ligde mücadele edeceğiz. Nasıl bir mücadele- İşte 111 bin nüfuslu bir şehir, belediye ve İÇDAŞ el birliği içinde akıllı ve dikkatli davranarak başarılı olmanın yollarını arayacağız. Buluruz bu yolu. Bu, Çanakkale'nin çok önemli bir reklamıdır."

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Sedat Gök

Kaynak: AA