Ali Dürüst: Net Bir Skorla Galip Geldik

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Elazığspor karşısında final maçı bilinciyle çıktıklarını belirterek, “Net bir skorla galip geldik.” dedi.

Elazığspor’u 3 – 1 mağlup eden Galatasaray’da ikinci başkan Ali Dürüst, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ali Dürüst, “Bundan sonra her maç final diyorduk. Bu da o maçlardan biriydi. Oyuncularımız ve taraftarlarımız da bu bilinçteydi. Net bir skorla galip geldik. Artık bu maç geride kaldı. Şu anda en önemli maçımız önümüzdeki Gaziantepspor maçı.” şeklinde konuştu.

“TAHKİM VE DİSİPLİN KURULU BİZİM DAVALARDA ÇELİŞKİ YAŞAMIYOR”
Fatih Terim’in cezasının onanmasıyla ilgili olarak Ali Dürüst, “Genelde tahkim ve disiplin kurulu arasında çelişki oluyordu. Bizim davalarımıza gelince herhangi bir çelişki olmadı, mutabakat sağlandı. Dolayısıyla bir hukuksal karar olarak görmüyoruz; ancak yapacak bir şey yok. Bizim için hedef şampiyonluk. 9 – 10 maç da olsa kenetlenip inşallah şampiyon olacağız.” ifadelerini kullandı.
Bir muhabirin, Fenerbahçe stadında 2 kişinin bıçaklandığı ve sarı – lacivertli kulübün herhangi bir ceza almadığı yönündeki sorusu üzerine Ali Dürüst, “Şu anda benim cevaplarım kendi takımımla ilgili. Biz lige konsantre olduk. Her maç bir final. Gelecek hafta da bu finalin başka bir ayağını oynamak için Gaziantep’e gideceğiz.” cevabını verdi.
Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın çıkışında özel güvenlik çalışanlarıyla basın mensupları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Başkan Ünal Aysal'a soru sormak için yaklaşan muhabir ve kameramanlara özel güvenlik çalışanları müdahalede bulundu. Bunun üzerine basın mensupları da güvenlik görevlilerine karşılık verdi. Olay, büyümeden araya giren yetkililer tarafından yatıştırıldı .