Şampiyonluğunu İlan Eden Konak Belediyespor, Pazar Günü Alsancak Stadı'nda Oynayacağı Müsabakanın Ardından Kupasını Alacak

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Konak Belediyespor, bu hafta Alsancak Stadı'nda oynayacağı FOMGET Gençlik ve Spor maçının ardından şampiyonluk kupasını alacak.

Ligde bu sezon oynadığı 17 maçta sadece 1 mağlubiyet alan ve diğer 16 karşılaşmayı kazanan Konak Belediyespor, 70 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.

Toplam 71 gol kaydeden Ataşehir Belediyespor'dan sonra en fazla gol atan ekip olan İzmir temsilcisi, yediği 8 golle en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor.

Takımda en golcü isim 31 gol kaydeden Rumen oyuncu Duşa olurken, bu futbolcuyu Gamze İskeçeli , Ceren Nurlu, Sarghe , Cansu Yağ, Sevgi Çınar , Esra Erol, Yaşam Göksu , Aslı Karataş, Didem Karagenç ve Ümran Özev izledi.

Gelecek sezon Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Konak Belediyespor, 2012-2013 sezonun son maçını 21 Nisan Pazar günü saat 17.00'de FOMGET Gençlik ve Spor'la Alsancak Stadı'nda oynayacak. Bu sezon ilk defa Alsancak Stadı'nda maça çıkacak İzmir temsilcisi, müsabakanın ardından şampiyonluk kupasını alacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Serdar Yılmaz

Kaynak: AA