Fenerbahçeli Eski Futbolcu Erol Bulut, Sarı Lacivertlilerin Avrupa’daki Şansını Değerlendirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yardımcı antrenörlük yapan Fenerbahçe’nin eski sol kanat oyuncusu Erol Bulut, Fenerbahçe’nin elde ettiği başarıya şapka çıkartılması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarı final maçında Portekiz ekibi Benfica ile eşleşmesini değerlendiren Bulut, “Fenerbahçe Avrupa, lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda çok iyi gidiyor. Lazio gibi bir takımı eleyerek, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final kaldılar. Yarı finalde de Benfica ile karşılaşacaklar. Gerçekten güçlü bir ekip. İyi bir maç kazanma istatistikler var. Bu anlamda Fenerbahçe’ye güçlü bir rakip çıktı. Fenerbahçe’de güçlü bir ekip, gerçekten çok iyi futbol oynuyorlar. Akıllı ve disiplinli futbol oynuyorlar. Benfica zor bir ekip ama İstanbul’da oynanacak olan ilk maçta Fenerbahçe’nin alacağı iyi sonuç, rövanş maçında finali getirecektir” dedi.

Bulut, Fenerbahçe’nin İstanbul’da oynanacak olan ilk maçta iyi bir sonuç alması gerektiğini kaydederek, “Benfica kendi evinde çok güçlü bir ekip. İlk maçı 2-0 alsanız bile o sonucu çevirebilirler. Ama ne olursa olsun Fenerbahçe’nin ilk maçta avantajlı bir skor elde etmesi gerekiyor. Alınacak avantajlı skor ve rövanş maçında iyi bir futbolla adlarını finale yazdırabilir” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin sıkıntılı sürece rağmen 3 kulvarda başarıyla yoluna devam ettiğini belirten Bulut, şunları söyledi:
“Fenerbahçe, son 2 yıldır büyük sıkıntılar yaşadı. Hem kulüp hem teknik heyet hem de futbolcular sıkıntılı bir süreç geçirdi. Şuanda bu konumda olmaları büyük bir başarı. Şapka çıkarmak gerekiyor. Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe’de güzel yıllarım geçti ve şampiyonluklar yaşadım. Eski futbolcusu olarak Fenerbahçe’de tekrar görev almak, benim olduğu gibi her eski futbolcunun hayalidir.”

Kaynak: İHA