Buca Provası Stadyumda

Samsunspor, Bucaspor maçının hazırlıklarını 19 Mayıs Stadyumu'nda yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

Teknik Direktör Besim Durmuş yaklaşık 1.5 saat süren çift kale maçta oyunu sık sık durdurarak yapılan hataları oyuncularına anlattı. Maç sonrasında oyuncuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirdi. İdmana Canberk ve Ozan dışında tüm oyuncularımız katıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN MORAL ZİYARETİ
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt, Samsunspor’un 19 Mayıs Stadı’nda yapılan antrenmanına gelerek futbolculara, teknik ekibe başarı dileyip, baklava ikram etti. Başkan Emin Kar ile de takımla ilgili sohbet eden İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, "Bucaspor maçından güzel sonuçla döneceğinize yürekten inanıyoruz. Sizlere güveniyoruz" dedi.

Başkan Emin Kar ise, "Bu ziyaretiniz bize güç verdi. Şehir olarak birlik içinde olmalıyız. Zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz" diyerek İl Emniyet Müdürü’ne ve teşkilatına teşekkür etti.

SABRİ HOCA 43 YAŞINDA
Samsunspor'un yardımcı antrenörlerinden Sabri Şirinsoylu, 43 yaşına girdi. Futbolcular ve teknik ekip idman sonrası yemeğinde Sabri Şirinsoylu'ya sürpriz yaş günü hazırladı. Sabri Şirinsoylu, Samsnspor amblemli yaş pastayı keserek arkadaşları ve futbolculara ikram etti.

TEKİRDAĞ'DAN MORAL ZİYARETİ
Tekirdağ Kapaklı Samsunspor Derneği üyeleri, 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılan idmanı izledi. Dernek üyeleri yönetim, teknik heyet ve futbolcularla görüşerek Bucaspor maçında başarı dileklerini ilettiler. Kaptan Turgay Gölbaşı’na çiçek veren Dernek Başkan Vekili İbrahim Aktürk ve üyelerden Mustafa Önder, Ramazan Çakır ve Mustafa Dursun, Başkan Emin Kar ile de bir süre görüştüler. Dernek üyeleri, "Gurbette de olsak Samsunsporumuzun sonuna kadar yanındayız" dediler.

Kaynak: İHA