Bostanlıspor Şampiyonluğa Koşuyor

Bostanlıspor Amerikan Futbolu takımı, pazar günü İstanbul’da İSTEK Vakfı maçını kazanarak Türkiye Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) 2. Ligi'nde şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Geçen sezon son maçta kaybettikleri şampiyonluğa bir adımlarının kaldığını ve bu kez de başaracaklarını belirten Bostanlıspor Amerikan Futbol Şube Başkanı Turhan Gökhan Çelenk, “İstek maçını kazanarak 1. Lige geçişimizi müjdelemek istiyoruz” dedi.

İzmir Boğaları’nı 18-6, Kocaeli’ni 28-14 yenerek ikide iki yapan Bostanlıspor, deplasmanda oynayacağı İSTEK Vakfı karşılaşmasının zor ancak kazanılması gereken bir maç olduğunu belirten Turhan Gökhan Çelenk, “Bu maç gerçekten çok önemli. Sakat oyuncularımız belki bir dezavantaj gibi görülebilir ama kadrodaki diğer arkadaşlarımızın hepsi formda. Bu yıl şampiyonluğu İzmir’e getirmek istiyorlar. Maçın kazanılması bizim liderliğimizi perçinleyecek ve zirvede tek bırakacak. Son maçımız kendi sahamızda İstanbul Üniversitesi ile. Ligi birinci bitirdiğimiz taktirde, diğer grubun 2.si ile oynayacağız. Son üç maçımızı da kazanırız. Bu üç maçtan en önemlisi İSTEK Vakfı. Yendiğimiz an, 1. Lig kapsını açılır” diye konuştu.

Özel bir araçla İstanbul’a gidecek olan Bostanlıspor’u Marmara Üniversitesi BESYO Sahasındaki maçta 100’e yakın taraftarı da destekleyecek .

Kaynak: İHA