Boluspor’da Moralsiz Antrenman

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken, kadro dışı bırakılan 4 oyuncunun yerine A2 takımından 3 oyuncu A takıma alındı.

Karaçayır’da yapılan antrenmanda Teknik Direktör Oğuz Çetin oyuncularının moralini üst seviyeye çıkartmaya çalışıyor. Ligde son 3 haftada puan yüzü göremeyen kırmızı-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Serdar, Engin, Abdülaziz ve Cemil’in yerine A2 takımından Abdülsamet Kırım, Yasin Dülger ve Mehmet Bektaş A takıma çağrıldı.

Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin, “Önümüzde son 4 maçımız kaldı. Bu 4 maçta en iyi sonuçları almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben halen ilk 6 hedefimizin olduğunu düşünüyorum. Matematiksel olarak da ilk altı hedefimiz devam ediyor. Bu avantajı kendimize çevirmeliyiz. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” dediği öğrenildi. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra çabukluk ve kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanda oyuncuların moralli ve istekli oldukları gözlemlenirken, kırmızı-beyazlılar çabukluk ve kuvvet çalışmasının ardından 3 grup halinde dar alanda yarım saha çift kale maç yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen taktiksel çift kale maçta oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kaynak: İHA