Tuğla Acarlar’dan 3 Puan Hedefliyor

Aydın 2.Amatör Küme U-19 Kategorisi 4. Grup takımlarından Tuğlaspor Altyapı sorumlusu İbrahim Aybilek, “Acarlar Belediyespor maçında hedefimiz 3 puan almak” dedi.

Aybilek, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları İncirliova Belediyespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, deplasmanda çok önemli bir puan aldıklarını söyledi.

İncirliova Belediyespor karşılaşmasında iyi bir futbol sergilediklerini ve galibiyet isteğini rakip takıma oranla sahaya daha iyi yansıttıklarını bildiren Aybilek, “Amacımız deplasmanda 3 puan almaktı ancak olmadı. Sıcak havada oynanan maçta futbolcularımı gösterdiği arzu ve istekten dolayı kutluyorum. Şampiyonluk yarışında biz de varız. Bu hafta rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligde geçen her hafta puan sıralaması değişebilir. Atılacak olan her gol puan sıralamasını etkiliyor. Daha öncede söylediğim gibi grubumuzda şampiyonluğu kim hak ediyorsa o takım şampiyon olsun. Bizlerde o takımı ayakta alkışlayalım” dedi.

Bu hafta Adnan Menderes Stadı’nda karşılaşacakları Acarlar Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Aybilek, “Bu hafta rakiplerimizin kendi aralarında maçı var ve bizimde sahadan 3 puanla ayrılmamız lazım. Hedefimiz 3 puanı almak ” şeklinde konuştu.

“ALTYAPIMIZLA ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ” Öte yandan bu yıl düzenledikleri Tuğlaspor yaz Futbol Okulu çalışmalarının aralıksız sürdürdüklerini bildiren Aybilek,”Altyapıda adından söz ettiren bir kulüp olma yolunda yürüyoruz. Şu anda yaz futbol okulumuzda 2000-2006 doğumlular arası 40 öğrencimiz var. Önümüzdeki yıl bütün altyapı kategorilerinde sahaya çıkacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Tuğlaspor altyapısında oynamak isteyen gençlerimizi kulübümüze bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA