Şampiyonlar Başkan Aşkın’ı Ziyaret Etti

Kula Belediyespor Voleybol Takımı, 2. Lige yükselmesinin ardından Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kula Belediyespor Külübü Başkanı Mehmet Yavaş, Voleybol Takımı sorumlusu Başkan Yardımcıları Cafer Demirci ve İsmail Temel, teknik direktör Mehmet Eroğul, Voleybol Şube sorumlusu Abdi Atatoprak ve basın sözcüsü Hasan Yiğen katıldı.

Belediye başkanı Selim Aşkın, Kula Belediyespor Voleybol Takımının iki yılda önemli başarılar elde ettiğini, verilen desteği boşa çıkarmadıklarını ifade ederek, İkinci Lig'e çıkmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Başarılarından dolayı tüm teknik heyete teşekkür eden Başkan Aşkın, takıma başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Yavaş İse, şunları söyledi: "Bizler 2. Lig hedefini koyduğumuzda herkese hayal gibi gelmişti. Şimdi hayalimiz gerçek oldu ve Kula Belediyespor takımını 2. Lige taşıdık, çok mutluyuz. Takımda oynayan oyuncularımıza, teknik heyetimize, yönetim kurulu arkadaşlarımıza, bizi destekleyen taraftarlarımıza ve başta Belediye Başkanımız Selim Aşkın'a sonsuz teşekkürler ediyorum." Teknik direktör Eroğlu da, "Takım ve yönetimimiz olarak verdiğimiz sözü tuttuk ve takımı layık olduğu yere taşıdık. Bizi her zaman yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Selim Aşkın olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA