İşadamlarından Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'a Destek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un maddi destek arayışlarına, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) üyeleri destek verdi.

Sezonun bitimine az bir süre kala ligde 49 puanla şampiyonluk iddiasını sürdüren ancak maddi sıkıntılar nedeniyle futbolculara ödeme yapamayan kulübe, işadamları sahip çıktı. Kahramanmaraşspor A.Ş. yöneticileriyle Ticaret Odası'nda bir araya gelen KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraşspor'a destek olmanın kentin kalkınmasına, tanıtımına ve sporun gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Kentte faaliyet gösteren 9 firmanın Kahramanmaraşspor'a destek amacıyla 260 bin TL reklam anlaşması imzaladığını aktaran Karaküçük, “Bu anlaşmanın Kahramanmaraşspor'un şampiyonluk yolundaki başarısına motivasyon olması açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Sporun turizmin canlanmasına katkı sağladığını vurgulayan Karaküçük, “Şehrimizde 2 tane spor kulübüne sahibiz. Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor kulüplerimizin başarılarıyla bizler de gurur duyuyoruz. Biz Kahramanmaraşspor'un ligdeki şu anki başarılarını takdir ediyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda başarıları devam eder ve ligdeki şampiyon olur. Bu anlamda biz sanayici ve işadamlarımızla Kahramanmaraşspor'la bir reklam anlaşması yapmayı uygun gördük.” diye konuştu.

Destekten dolayı işadamlarına teşekkür eden kulüp yöneticisi Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor'un ilk kez PTT 1. Lig'e bu kadar yakın olduğunu belirterek, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Bugüne kadar Kahramanmaraşsporun yalnız bırakıldığını dile getiren Ceyhan şöyle devam etti:
“İşadamlarımızın bu gün yaptığı bu destek, 26 yıllık birinci lig özlemimizin giderilmesi açısından bizim için büyük önem taşıyor. Böyle bir fırsat ayağımıza gelmişken kaçırmamamız gerekiyor. Bu takımın rakamsal olarak en az 500 bin TL’ye ihtiyacı var. İşadamlarımıza kulüp adına çok teşekkür ediyorum. Bu hafta Giresun’da deplasman maçımız var. İnşallah bu yardım futbolcularımızın maça daha iyi motive olmasını sağlar ve oradan galibiyetle döneriz.”Konuşmaların ardından KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, işadamları Hanefi Öksüz ve Mahmut Arıkan KMS AŞ kulüp yöneticileri Fatih Mehmet Ceyhan ve Numan Polat'a 260 bin TL’lik temsili çeki teslim etti .