Yeni Diyarbakırspor 3. Lig'e Çıkışını Kutlayacak

Yeni Diyarbakırspor Spor Toto 3. Lig'e çıkışını 27 Nisan günü Atatürk Stadı'nda kutlayacak.

Yeşil-kırmızılı kulübün Başkanvekili Mehmethan Akan yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2. Grup'tan Spor Toto 3.Lig'e çıkmayı garantilediklerini belirterek, bu başarıyı halkla paylaşmak için 27 Nisan Cumartesi günü Atatürk Stadı'nda özel kutlayama programı düzenleyeceklerini söyledi.

İş adamı Feyzi İlhanlı'nın sponsorluğunu yaptığı takımın Diyarbakır futbolunda dönüm noktası olan bir başarıya imza attığını ifade eden Akan, şöyle konuştu:

"Şampiyonluk şöleninde Bedrettin Coşkun, Bahoz Midyatlı, Mehmet Şanlı ve Seyda Perinçek'in sahne alacağı program ücretsiz. Diyarbakırspor'un amatöre düştüğü dönemde gelen bu başarı anlamlıdır. Bu başarıyı halkla paylaşmak istiyoruz. Yine başkanımızın tüm masraflarını cebinden karşılayacak. Müzik şöleni ile kutlama yapmak istiyoruz. Halkımızı çocukları,eşleri ve aileleriyle beraber davet ediyoruz. Çözüm sürecinin halkta barış havası yarattığı bu ortamda 27 Nisan-da 17.00-23.00 saatleri arasında Atatürk Stadumu'nu dolduralım. Diyarbakırlı iş adamı Feyzi İlhanlı, 1.5 milyon lira hibe şeklinde vererek takımın 3. Lig çıkmasını sağladı. İlhanlı halkın mutlu olması için maddi anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Bu kulüp kimsenin değil, halkın kulübüdür."

Muhabir: Özgür Ayaydın

Yayıncı: Behçet Güngör

Kaynak: AA