Saraçoğlu'nda şok 'bıçaklanma' iddiası!

Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'u 1-0 yendiği karşılaşma öncesinde yaşanan bir kavga sırasında 16 yaşındaki bir taraftarın 'bıçaklandığı' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan karşılaşma öncesinde yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında iddia edilen bilgiye göre; bu zorlu karşılaşma öncesinde yaşanan bir kavga sırasında olayla ilgisi bulunmayan iki kişi bıçaklandı.

Bıçaklanan bu şahıslardan birinin 16 yaşında olduğu belirtilirken; bu şahsın polise verdiği ifadede şunları söylediği iddia edildi:

“14 Nisan 'da Kadıköy 'de oynanacak olan Fenerbahçe – Eskişehirspor maçını izlemek için kardeşimle birlikte Kadıköy 'e geldim. 43 nolu kapıdan Migros tribününden giriş yaptım. Stat içindeki koridorda biraz yürüdüm. Su almak için büfede 1 dakika kadar bekledim. Bu sırada arkamdaki kalabalıkta kavga çıktığını gördüm. Önüme döndüğümde bacağımda sıcaklık hissettim ve bayıldım. Gözümü açtığımda kendimi sedyede yatar halde buldum. Sonra hastaneye götürüldüm. Beni bıçaklayan şahıs veya şahısları göremedim. Şüphelendiğim kimse yok. Olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi değilim”

ERTEM ŞENER VE AHMET ÇAKAR ÇILDIRDI

Beyaz Tv ekranlarında yayılanan Derin Futbol programına bağlanan bıçaklanan çocuğun dayısı Rafet Öcal ise tavırlarıyla programın moderatörü Ertem Şener'i ve yorumcu Ahmet Çakar'ı çileden çıkardı. Beyaz Tv Spor Servisi'nden arayan kişilerin kendisini tehdit ettiğini öne süren Rafet Öcal, Ertem Şener'i deliye döndürdü. Ertem Şener, Rafet Öcal adlı kişiye sert tepki gösterirken, Ahmet Çakar ise bıçaklanan çocuğun dayısı Rafet Öcal'ın faillerin bulunmasını isteyeceği yere, Beyaz Tv ekibini suçlamasına sert tepki gösterdi.

BEYAZ GAZETE