Ortakent Yahşi Şampiyonluğa Koşuyor

Muğla 2. Amatör Küme A Grubunun namaglup lideri Ortakent Yahşi Gençlikspor, 9. haftayı da galibiyetle kapatarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.

Pazar günü kendi sahasında en yakın takipçisi Beçin Belediyespor ile karşılaşan Ortakent Yahşi Gençlik, aralarında Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’nin de olduğu yaklaşık bİN kişilik izleyicinin de coşkulu desteğiyle maçtan galip ayrıldı.

Maçın ilk yarısında iki takımın da kontrollü oyunu vardı. İlk yarı 0-0 lık eşitlikle tamamlandı. Ortakent Yahşi Gençlikspor ikinci yarıya Ali Köse’nin 50. dakikadaki penaltı golüyle 1-0 lık üstünlükle başladı.

Maçın 60. dakikasında Muhammed’in ve 70. dakikasında Şükrü’nün attığı gollerle Beçin Belediyespor skoru 2-1 yaparak üstünlüğü ele geçirdi.

Taraftarın desteğini arkasına alan Ortakent Yahşi Gençlik, 77. dakikada Eren Berkay Doğan’ın attığı golle eşitliği sağladı. 90+3 de Mustafa Balcıoğlu takımını galibiyete taşıyan golü atarak maçın sonucunu belirledi. Maç 3-2 Ortakent Yahşi Gençliksporun galibiyetiyle sona erdi .

Kaynak: İHA