Orduspor’da İki Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

Orduspor’a 1 yıllığına kiralık olarak gelen İbrahim Kaş ve Yiğit Gökoğlan ile yollar ayrıldı.

Orduspor’a büyük ümitlerle Bursaspor’dan 1 yıllığına kiralanan stoper ve sağ bek mevkilerinde forma giyen İbrahim Kaş ve Galatasaray’dan kiralanan Yiğit Gökoğlan ile yollar ayrıldı.

Orduspor’da Monje ile Yiğit Gökoğlan’ın kadro dışı bırakıldığı ve İbrahim Kaş’a ise bir hafta izin verildiği açıklandıktan sonra Monje takım ile tekrar antrenmana çıkarken, Kaş ve Gökoğlan ile sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Orduspor yönetiminden bir açıklama yapılmazken, görevine yeni başlayan Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, antrenman sonrasında basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen "Kadro dışı bırakılan Gökoğlan ve Kaş, takımda yer alacak mı?" sorusuna, “Yiğit Gökoğlan ve İbrahim Kaş ile ilgili yönetimin daha önceki teknik ekiple aldığı bir karar zaten. Oyuncular ayrılmışlar kulüple bir ilişikleri kalmamış dolayısıyla onları yeniden takıma kazandırılması söz konusu değil,dolayısıyla onlar kulüpten ayrılmamış olsalardı ayrı yerde antrenman yapıyor olsalardı yine yönetimle konuşup böyle bir imkan olabilirdi. Bunlar aramızda olsun diyebilirdik. Ama kulüpten ayrıldıkları ve geriye dönük bir haftadır antrenman yapmadıkları için kısa süreliğine alıp bunları buralara getirmenin çok gereği olduğunu düşünmedim. Dolayısıyla yönetimle bu konuda herhangi bir görüşme yapmadım” cevabını verdi .

Kaynak: İHA