Orduspor Cevat Güler'le İlk Maçından 3 Puan Hedefliyor

Orduspor Spor Toto Süper Lig'in 30.

haftasında sahasında oynayacağı kritik Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Orduspor'da yeni teknik direktörü Cevat Güler yönetiminde yapılan antrenmana kulüple ilişkileri kesilen İbrahim Kaş ve Yiğit Gökoğlan katılmadı. Futbolcuların düz koşu yapması ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Kasımpaşa maçının önemli olduğunu ve mutlak puan alınması gerektiğini vurgulayan Orduspor'un yeni teknik direktörü Cevat Güler, "Zorlu bir sürecin ilk aşamasındayız, Kasımpaşa maçından 3 puan almak istiyoruz, başka bir sonuç bizi tatmin etmez." dedi.

Güler, "Zorlu bir sürecin ilk aşamasındayız, dün takımla ilk antrenmanımızı yaptık, bundan sonraki antrenman taktik yönünde olacak. Kasımpaşa maçından üç puan almamız gerekiyor. Başka bir sonuç bizim için çok tatmin edici olmaz. Herşeyimizle 3 puanı almak için uğraşıyoruz ve buna uygun işler yapacağız." şeklinde konuştu.

Süper Lig'de topladığı 43 puanla beşinci sırada yeralan ve Avrupa'yı hedefleyen Kasımpaşa maçının zorlu geçeceğini vurgulayan deneyimli çalışıtırıcı; sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kasımpaşa ligde ilk beşte yer alan iyi bir takım. Dolayısıyla hem kadro olarak hem de sezon başından beri gösterdiği performansla birlikte iyi oyuncuları bulunan iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Ama biz fiziksel ve oyun seviyemizi bir üste çıkarıp bu maçtan 3 puan almak istiyoruz."Orduspor'da Hector Cuper döneminde son haftalarda kadroya dahil edilmeyen İbrahim Kaş ve Yiğit Gökoğlan'ın durumunu ile ilgili de konuşan Cevat Güler, "Yönetimin daha önceki teknik ekiple almış olduğu bir karar doğrultusunda oyuncular ayrılmışlar ve kulüple ilişkileri kalmamış. Dolayısıyla onların yeniden takıma kazandırılması diye bir şey söz konusu değil, kulüpten ayrılmamış olsalardı yönetimle konuşup bunlar aramızda olsun diyebilirdik ama kulüpten ayrılıp gittikleri için, geriye dönük bir haftadır antrenman yapmadıkları için kısa sürede takımla biraraya getirmenin gerekli olduğunu düşünmedim." diye konuştu.