Ronaldo şov yaptı!

La Liga'da ikinci sırada yer alan Real Madrid, Athletic Bilbao deplasmanında 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Ronaldo önderliğinde sonuca gitti.

La Liga'da ikinci sırada yer alan Real Madrid, kötü bir sezon geçiren Athletic Bilbao'ya 31. hafta mücadelesinde konuk oldu.

Sakatlığı geçen Casillas'ın yedekler arasında oturduğu; Mesut Özil'in sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı mücadeleye hızlı başlayan Real Madrid, Portekizli yıldız Ronaldo'nun 2. dakikada frikik golüyle öne geçti. Başkent devi, 42. dakikada Di Maria ile direği geçemedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Mücadelenin 68. dakikasında bir kez daha sahne alan Ronaldo, attığı şık kafa golüyle kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 71. dakikada Benzema'nın yerine oyuna dahil olan Higuain, 76. dakikada Ronaldo'nun asistinde golünü attı ve farkı 3'e çıkardı. Maçta 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Ronaldo, 79. dakikada yerini genç Morata'ya bıraktı.

Kalan bölümde skorda bir değişiklik olmadı ve Real Madrid mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid, 32 maç sonunda puanını 68 yaparken, lider Barcelona'nun 13 puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu. Bilbao ise 35 puanda kaldı.