Kozcağız Belediyespor: 4 Ulus Çınarspor: 4

Geçtiğimiz hafta sahasında Kuscaşilespor maçında puan kaybederek, şampiyonluğu Kumluca Esnafspor’a kaptıran Kozcağız Belediyespor bu hafta sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ulus Çınarspor ile 4-4 berabere kaldı.

Maçtan önce futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Çapkan genç futbolculara neler yapması gerektiğini anlatarak onlardan ekstra bir şeyler istemediğini, sadece grup maçlarında nasıl oynadılarsa aynen çıkıp oynamalarını istediğini belirtti.

Maçın başlama düdüğü ile baskı kurma çabasında olan taraf Kozcağız Belediyespor oldu.Ard arda girdikleri pozisyonlardan yararlanamadılar ve Kozcağız’ın eski futbolcusu Ferit önderliğinde Ulus Çınarspor çabuk toparlanıp peş peşe 2 gol bularak skoru bir anda 2-0’a getirdi. Kozcağız Belediyespor Muhammet’in ayağından bulduğu gol ile durumu 2-1’e getirdi. Daha sonra ceza sahası dışında kazanılan frikiği kullanan Ferit’in kaleciden dönen şutunu iyi takip eden Ulus Çınarsporlular durumu 3-1 yaptı. Emre ve Soner’in mükemmel golleri ile devre 3-3 lük eşitlikle son buldu.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Kozcağız Belediyespor rakip kaleyi ablukaya alarak atak üstüne atak geliştirdiler ard arda direkten dönen iki top golün habercisi niteliğindeydi ve beklenen gol Furkan Alatlı’nın ceza sahası dışından mükemmel vuruşuyla geldi. Bu golden sonra Ulus Çınarspor bastırmaya başladı ve beraberlik golünü atarak durum 4-4 oldu.

İzleyenlerin büyük zevk aldığı karşılaşma bu sonuçla biterken yer yer sinirlerin gerildiği ve heyecanın arttığı görülse de karşılaşmada başka gol olmadı ve seyirciler futbola doymuş bir şekilde stattan ayrıldı. Maçtan sonra Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman oynanan futboldan dolayı maçtan sonra soyunma odasına inerek genç futbolcuları tek tek kutladı .

Kaynak: İHA