Kardemir Karabükspor'da, Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında İçel İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular kondisyon çalışması yaptı.

Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son haftalara yaklaşıldığını, sahalarında oynayacakları İçel İdman Yurdu maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Bu hafta ligde alt sıralarda olan takımların üst sıralarda olan takımlarla oynayacağını ifade eden Bakkal, "Telafisi olmayan haftalara girdik. Kardemir Karabükspor önemli bir marka. Birleşme ve tek yürek olma zamanı şimdi. Önümüzde İçel İdman Yurdu maçı var. Ben bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Takımıma güveniyorum" diye konuştu.

Ligde kalma mücadelesi veren takımların her şeyini ortaya koyduğunu vurgulayan Bakkal, şunları kaydetti:

"Bundan sonraki maçlar çok önemli. Şu an baktığımız 38 ya da 36 puandaki takımlar bile ligde kalabilir. Özellikle Akhisar Belediyespor çıkışa geçti. Biz kendimize bakarak bu hafta 3 puan alıp avantaj yakalamak istiyoruz."

Muhabir: Ahmet Özler / Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA