Volkan Demirel: Rakibimizin Ne Yaptığı Bizi İlgilendirmiyor

Volkan, Galatasaray'ın maçlarını bir gün önce oynamasıyla ilgili de "Rekibimizin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor." dedi.

Eskişehirspor'u 1 - 0 yenen Fenerbahçe'de maçın ardından basın toplantısına katılan kaleci Volkan Demirel, "Maç öncesi yorgunduk. Hafta içi ağır bir tempoda maç oynadık. 1 - 0 da olsa maçı kazanmak istiyorduk. Güzel futboldan ziyade önemli olan kazanmaktı. Bunu da başardık. Mücadele eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum." diye konuştu.

Son haftalarda artan performansıyla ilgili olarak da Volkan, "Olumlu da olumsuz da eleştiri oluyor. Benim kendi dünyamda ne düşündüğüm önemli. Ben elimden geldiğince performansımı yukarı çekmeyi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.Volkan Demirel, Galatasaray'ın maçlarını bir gün önceden oynaması ve kendilerinin de 7 puan geriden sahaya çıktıklarının hatırlatılması üzerine "Rakibimizin ne yaptığı beni ve arkadaşlarımızı ilgilendirmiyor. Onlar bizden bir adım önde; ama en kötü ihtimalle bütün maçlarımızı kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." cevabını verdi.Ziegler de "Bu akşam kazanmamız gerekiyordu. Karşımızda da çok formda bir Eskişehirspor vardı. İyi çalıştık epey de efor sarf ettik ve kazandık. Bu bizim için son derece olumlu bir durum." şeklinde konuştu.