Volkan’dan kinayeli sözler!

F.Bahçe'nin milli kalecisi Volkan, maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte başarılı eldivenin maç sonu açıklamaları:

“Açıkçası biraz yorgunluk vardı, bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. İyi oyundan çok, galip gelmek daha önemliydi. Yorgun olmamıza rağmen; pas yaparak, ağırdan alarak kazanmasını bildik. Galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz.

İnsanların bizle dalga geçmesine alıştık. Fenerbahçeliler bize inansın. Avrupa 'da, ligde ve kupada Fenerbahçe camiasını, gerçek Fenerbahçeliler 'i mutlu etmeye çalışıyoruz. Bugün de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak, grup olarak bu sene birçok şeye inanıyoruz. Bu inandıklarımız doğrultusunda da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Fiziksel ve mental olarak hazır olmalıyız. Maçtan önce arkadaşlarımızla konuştuk bugünkü yorgunluğunu dile getirdik. Hocamız bize çok yardımcı olduk. Kamp yapmadı ama biz birçok arkadaşımızla beraber tesiste kaldık. Kampta beraber vakit geçirerek, takım ruhunu kuvvetlendirdik. Bizim çocukların birçoğu sağ olsun tesiste kaldı. Her anlamda kendimizi hazırlıyoruz. İnşallah bu çabaların karşılığı gelecektir. İnandığımız takdirde bunun karşılığının geleceğini biliyoruz.”