Ünal Aysal Karabükspor Galibiyetini Değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Kardemir D.

Ç. Karabükspor’u 1-0'lık galibiyetle geçen lider Galatasaray Zonguldak Havalimanı'na geldi. Başkan Ünal Aysal, İHA'ya özel yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Karabükspor taraftarları yan yana dostane maç seyrettiler. Bu bana istikbale dönük olarak diğer maçlar için de ümit verdi. İnşallah haklı çıkarım" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, 1-0'lık galibiyetle döndüğü Karabük'ten saat 23.00 sıralarında Zonguldak Havalimanı'na geldi. Galatasaray otobüsü ile havalimanı apronuna gelen Galatasaray kafilesi, Borajet firmasına ait Erol isimli özel uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

Maç sonrası geldiği havalimanında İHA'ya konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in cezası ve maç sonrası ile ilgili değerlendirmede bulunarak şöyle dedi: "Görevler, gereğinde paylaşılıyor. Gördüğünüz gibi, aslında iki takımda son derece dengeli ve güvenceli oynadılar. Galatasaray tabii biraz daha baskılıydı. Topu ayağında dolaştıran ve tutan Galatasaray'dı. Ama Karabükspor'u kutlamak lazım gelir. Farkın açılmasına da mani oldular. Ben kendi oyuncularımı ve takımımı kutluyorum, ama Karabükspor'u da kutlamak istiyorum. Gerçekten bu gün çok iyi bir sergilendi sahada. Beni daha çok ilgilendiren Galatasaray ve Karabük taraftarları yan yana dostane maç seyrettiler. Bu bana istikbale dönük olarak diğer maçlar için de ümit verdi. İnşallah haklı çıkarım." Otobüsten inerek uçağa yönelen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yoğun ilgiyle karşılandı. Güvenlik ekiplerinin güçlükle müdahale edebildiği alanda, taraftarlar Fatih Terim ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Uçağa binen Fatih Terim taraftarlara el sallayarak, "Hepinize teşekkürler. Allahaısmarladık. Kusurumuza bakmayın. Çok teşekkürler" diye konuştu.

Daha sonra Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve beraberindeki heyet, uçağa bindi. Havalanan uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na hareket etti .

Kaynak: İHA