Mustafa Uğur: Bu Oyunu Sürdürürsek Ligi İstediğimiz Yerde Tamamlarız

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ikinci yarıda sergiledikleri oyunu devam ettirdikleri sürece arzu ettikleri yerde olacaklarını söyledi.

Uğur, "Sahada yapılacak her şeyi yaptık ancak ikinci golü bulamadık. İkinci golü bulsaydık daha farklı bir skor çıkardı." dedi.

Uğur, 1-1 kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, ender oynanan müsabakalardan birini oynadıklarını bildirdi. Özellikle müsabakanın ikinci yarısının başından sonuna kadar takımın kendi kimliği gibi oynadığını anlatan Uğur, "Birçok gol pozisyonlarına girildi. Ama bir türlü ikinci golü bulamadık. Bu tür müsabakalarda ikinci golü bulamazsanız büyük sorunlar yaşarsınız. Son 1,5 dakika kala iki gol pozisyonu yakaladık. Çok istekli bir ikinci yarı oynadık. Gol olmama adına top bizi sevmedi. Bu oyun devam ettiği süre içerisinde ben inanıyorum ki bu işin sonunda muhakkak arzu ettiğimiz yerde olacağız inşallah." dedi.

En çok sıkıntılı oldukları konulardan birinin de iç sahada kazanamamak olduğuna dikkat çeken Uğur, taraftarın destek vermesine rağmen oyuncuların iç sahada galibiyeti yaşatamadıkları için büyük sıkıntı yaşadıklarını sözlerine ekledi. -Gaziantep cephesi-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise "Maçtan önce ilk yarıda oynadığımız futbola bir puan verseler ikinci 45 dakikayı oynamaya gerek yoktu." dedi.

Kaya, takımının muhteşem bir seyirci karşısında psikolojik savaş yaptığını kaydederek, kendisinin bile oynamak istediğini anlattı. Taraftarın Adana Demirsporlu futbolcuları oynatmak ve motive etmek için inanılmaz destek verdiğine dikkat çeken Kaya, "Golü ikinci yarının başında yedikten sonra takımının gösterdiği o istek, arzu o açıdan çok mutluyum. Buradan puansız gidersem çok üzülürdüm. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim için önümüzdeki haftanın maçının önemi daha da arttı. Kendi sahamızda Tavşanlı ile yapacağımız maç çok önemli hale geldi." diye konuştu.