Eskişehirspor Maçından Notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yaptıkları maçta, Lazio maçının 11'inden iki değişiklikle takımını sahaya sürdü.

İtalyan ekip karşısında UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında forma giyen Caner Erkin, ligde sarı kart cezalısı olduğu için 18 kişilik kadroda yer almadı. Roma'da ilk 11'de bulunan Selçuk Şahin de teknik direktör Kocaman'ın tercihiyle yedekler arasında maça çıktı.

Selçuk Şahin'in yerine, hastalığı geçen Mehmet Topal görev aldı, Caner'in yerine de Mehmet Topuz ilk 11'de şans buldu. Bu değişikliklerin ardından, genelde orta alanın sağında görev yapan Kuyt bu kez solda forma giydi, Mehmet Topuz ise orta alanın sağında yer aldı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren ve bu maça kadar çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözoğlu ile Moussa Sow da 18 kişilik kadroda bulunmadı.

Sarı-lacivertli ekipte 18 kişilik kadronun dışında kalan diğer isimler, Hasan Ali Kaldırım, Stoch, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Sezer Öztürk ve Recep Niyaz oldu.

-Avrupa'da yarı finale yükselen takıma sevgi seli-

Sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.

Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları tezahüratlarla karşılayan sarı-lacivertliler, daha sonra "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" şeklinde tempo tutarken, teknik direktör Aykut Kocaman için "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" diye tezahüratlar yaptılar.

Bu arada Migros kale arkasındaki taraftar grubunun teknik direktör Kocaman'a yönelik tezahüratının ardından, Türk Telekom kale arkası tribünündeki grup "I love you Alex" şeklinde tempo tutunca diğer tribünler tarafından yuhalanıp ıslıklandılar.

Maraton üst tribünde Salih Uçan'ın fotoğrafının bulunduğu üzerinde "Adamsın çocuk" yazılı pankart açıldı.

-Amsterdam tezahüratları-

Takımları UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen taraftarlar, şimdiden finalin oynanacağı Amsterdam için tezahüratlar yapmaya başladılar.

Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar "Pierre Webo, Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, ceza alan taraftarla, gidiyoruz Amsterdam'a" şeklinde tempo tuttu.

-"Doruklara sevdalandık" pankartı ve 3 kupa resmi-

Sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesinde maraton üst tribünde açtıkları pankartla takıma, mücadele ettiği 3 kulvarda da kupayı istediklerinin mesajını verdiler.

Maç öncesi seremoni sırasında açılan "Doruklara sevdalandık" mesajının yer aldığı pankartta, 3 kulvardaki kupalar resmedildi.

-Diyarbakırlı öğrenciler statta-

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın planladığı, Fenerbahçe Kulübü'nün yürüttüğü ''Rüya 1 Gün'' projesiyle İstanbul'a getirilen 10 öğrenci, statta maçı izledi.

Karşılaşma öncesi yönetim kurulu salonunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelen öğrenciler maçın başlamasından önce de saha kenarına indiler.

-Eskişehirspor'da 3 değişiklik-

Eskişehirspor, ligde geçen haftaki Sivasspor maçından 3 oyuncu değişikliğiyle Fenerbahçe karşısına çıktı.

Sivaspor maçında ilk 11'de görev alan Mehmet Güven, Nuhiu ve Özgür Çek, sarı-lacivertli ekip karşısında yedekler arasında bulundu. Bu oyuncuların yerine ise 11'de Causic, Kamara ve Necati Ateş görev aldı.

Eskişehirspor'u, misafir seyirci tribününde bulunan binin üzerinde taraftarı coşkuyla destekledi.

Kaynak: AA