Aykut Kocaman: Galibiyet Yelkenlerimize Rüzgar, Kaslarımıza Da Enerji Kattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor galibiyetinin büyük bir moral verdiğini belirterek, "Eskişehirspor gibi takımı geçmek önümüzdeki haftalar için yelkenimize rüzgar, kaslarımıza da enerji kattı." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, "Mutlaka kazanmaya ihtiyacımız vardı. Rakibin bir gün evvel kazanmasından dolayı da 33. haftadaki maçı final havasına çevirmek istiyorsak kazanmalıydık. Karşımıza çıkacak en zor rakiplerden birisiydi. Kazandı oyuncularımız. Zor bir iş yapıyorlar. Baskı altında kazandılar. Kazandığımız için ve verdikleri büyük mücadele için bütün oyuncularımı canı gönülden kutluyorum." diye konuştu.

Eskişehirspor'un çok iyi bir takım olduğunu kaydeden Kocaman, "Son haftalarda içeride bir Sivasspor galibiyeti var görünen; ama bugün gösterdikleri ligin en kaliteli takımlarından bir tanesi. Böyle bir dönemde böyle bir takımı geçmek bize 3 puanın yanında büyük bir moral daha verdi. Önümüzdeki haftalar için hem yelkenlerimize rüzgar ve kaslara biraz daha koşacak enerji kattı." şeklinde konuştu.