Çalımbay: Bir Puan Da Herşeye Rağmen Başarıdır

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılalım ama 1-0 geriden gelip de bir puan almak da iyi bir şey, başarıdır herşeye rağmen.Şimdi tek düşüncemiz kupa maçı” dedi.

Çalımbay, Akhisar maçına eksik gittiklerini, eksik arkadaşlarının gelmesiyle daha güçlü bir kadroyla sahaya çıktıklarını belirterek, “Ama ilk yarı istediğimiz oyunu maalesef oynayamadık. Bir de ummadığımız yerde, hatta hafta içi çalıştığımız yerden gol yiyince, biraz oyun düzenimiz bozuldu. 2. yarı oyuna giren arkadaşların iyi oyunu ve sahadaki arkadaşların kapasitelerinin üzerine çıkması sonrası istediğimiz şeyler oldu, gerekli baskıyı kurduk. Pozisyon bulduk, sadece onlardan bir tanesini değerlendirdik. Takımın ilk yarıdaki oyunundan memnun değilim. 2. yarıdaki oyundan mücadele anlamında çok memnunum. Bazı arkadaşların oyunundan kesinlikle memnun değilim” ifadelerini kullandı. Sivassporlu Uğur Kavuk, hakemin Tosiç’i oyundan atmadığına işaret ederek, ”Oyundan atsaydı, bir kırılma noktası olacaktı, yine hakem hatasına maruz kaldık. Yapacak birşey yok kupa maçına hazırlanacağız. Ligde de bir iki galibiyet alıp, bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz” dedi.

Adem Koçak ise en azından kendi sahalarında yenilmediklerini belirterek, bu maçı unutarak kupa maçına odaklanacaklarını, ligde de rahat bir yere gelmek istediklerini söyledi.

Ziya Erdal da, kazanmak için her şeyi yaptıklarını ve gerekli pozisyonları bulduklarını belirterek, “2. golü de atabilirdik ama olmadı. Kendi sahamızda 2 puan kaybettik, üzgünüz. Ama sonuçta kazanılmış bir puan var” şeklinde konuştu.