Akdeniz Temsilcisi, Beşiktaş Deplasmanda Galip Gelerek 166 Günlük Hasrete Son Vermek İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlı oyuncular ve teknik heyetin antrenmanda neşeli olduğu görüldü.

Kaleciler Hakan, Sammy ve Polat ise yardımcı antrenör Erdinç Erol nezaretinde bir süre takımdan ayrı çalıştı. Kırmızı-beyazlı oyuncuların antrenmanın basına kapalı bölümünde şut, orta, gol çalışması yaptığı öğrenildi.

Antrenmana bel ağrısı bulunan Uğur İnceman, Mehmet Eren ve dünkü idmanda ayak bileğine aldığı darbe sonucu ağrısı olan Isaac katılmadı. Isaac'in durumunun, Beşiktaş maçının oynanacağı gün belli olacağı bildirildi.

Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Akdeniz temsilcisi, Beşiktaş maçı için yarın İstanbul'a hareket edecek.

-166 gündür deplasmanda kazanamıyor-

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında, en son Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenerek rakibinin sahasındaki 47 maçlık yenilmezlik serisine son veren Medical Park Antalyaspor, 29 Ekim 2012'den bu yana 166 gündür deplasmanda kazanamıyor.

Medical Park Antalyaspor, bu sezon oynadığı deplasman maçlarından sadece üçünde galibiyet elde etti. Kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda yaptığı 14 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı.

Deplasmanda rakip kaleleri 11 kez havalandıran Medical Park Antalyaspor, kendi kalesinde ise 19 gol gördü. Ligde en son Trabzonspor'a Avni Aker Stadı'nda 2-0 yenilen Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek 166 günlük hasrete son vermek istiyor.

Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel

Yayıncı: Murat Aslan

Kaynak: AA