Tolunay Kafkas: Altın Değerinde 3 Puan Aldık

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, altın değerinde 3 puan aldıklarını söyledi.

Kafkas, 1-0 kazandıkları Orduspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Her iki taraf için de çok zor bir maçtı ve bizim kazanmamız gerekiyordu. Biraz daha dikkatli olsaydık daha farklı da kazanabilirdik. Bizim için oyundan ziyade kazanmak önemliydi. İlk yarı 15-20 dakika oyunun kontrolünü kaybettik. Daha sonra istediğimiz baskılı, presli oyunu oynama gayreti içerisinde olduk. Çok pozisyona girdik, birini değerlendirdik. Bugün aldığımız 3 puan Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumdan dolayı altın değerinde bir 3 puandı.” ifadelerini kullandı.Bu galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasında deplasmanda Sivasspor ile yapacakları maça bu galibiyet nedeniyle daha moralli gideceklerini ifade eden genç teknik adam, “Umuyorum kupada iyi bir sonuç alır, bir nebzede olsa taraftarlarımıza bu sezonu unuturuz.” dedi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLER

İTrabzonspor’un galibiyet golüne atan Halil Altıntop da Orduspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. Uzun süredir istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, “Bu akşam önemli bir 3 puan aldık. Umarım bu sezonu daha büyük kazasız atlatırız. Kupada finale kalır, kupayı alır ve gelecek sezon daha iyi işler yaparız.” dedi.

Başarılı futbolcu Serkan Balcı da önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Ligde bulunduğumuz pozisyon çok kritik bir yerdi. O nedenle önemli bir galibiyet aldık. Bu seneki durumumuz ve bulunduğumuz pozisyondan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyoruz.” dedi.

Önlerindeki tutunacak tek dalın Türkiye Kupası olduğunu ifade eden Serkan, kupayı Trabzon’a getirerek, ligdeki kötü performansı unutturmak istediklerini sözlerine ekledi.

GİRAY’A 7 DİKİŞ ATILDI

Bu arada, müsabakanın 80. dakikasında bir hava topunda çarpışarak kafalarından yaralanan Trabzonsporlu Giray ve Ordusporlu Romero maça devam edememiş ve her iki futbolcu da saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Giray'a hastanede başındaki açılma nedeniyle 7 dikiş atıldığı, çekilecek beyin tomografisini ardından gerekli tedavinin uygulanacağı öğrenildi .