Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor teknik direktörü Yavuz İncedal, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları kritik Keçiörengücü müsabakasını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İncedal, son haftalarda 5-6 ana arter niteliğindeki oyuncularından mahrum mücadele ettiklerini belirterek, bu oyuncuların eksikliklerini bayağı hissettiklerini söyledi.

‘Play-off’a kalmak istiyorsak içerdeki maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız’ tespitinde bulunan İncedal, kazanma duygusu ile sahaya çıkacakları Keçiörengücü müsabakasında kazanmaktan başka hiçbirşey düşünmediklerini kaydetti.

“BİR TANE GÜMÜŞHANESPOR VAR, GÜMÜŞHANE’NİN TÜM DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynadıkları müsabakada yaklaşık bin 500 Gümüşhanespor taraftarının kendilerine moral ve güç verdiğini, aynı tabloyu Gümüşhane’de de görmek istediklerini dile getiren İncedal, “Bu saatten sonra başarı güçlerin birleşmesiyle oluşan bir şey. Başarı istemekle oluşan bir şey. Gümüşhane’de yaşayan taraftarlarımız bizim için çok önemli. Bir tane Gümüşhanespor var. Bu takımı hep birlikte el ele verip play-offa taşıyalım. Play-offtan sonraki mücadele ve hedeflerimizi de ona göre koyarız. Ama öncelikle play-offa kalmak için seyirci ve taraftar desteğine, Gümüşhane’nin tüm desteğine ihtiyacımız var. Onları Pazar günü oynanacak maçta canı gönülden bitiş düdüğüne kadar destek istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarım ve bizler onları da mutlu edeceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA