Hector Cuper: Yaptığımız Küçük Hatalar Pahalıya Patlıyor

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, yaptıkları küçük hataların kendilerini pahalıya malolduğunu ifade etti.

Cuper, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Aslında takımda bir moral sorunu var ve son 3 maçta da bunu görüyorum. İlk yarılarda iyi oyuyoruz. Bugün de 50-55 dakika iyi oynadık. Gol atmada sıkıntı çekiyoruz. Çünkü pozisyonları iyi kullanamıyoruz. Rakip belli süre baskı yaptı, golü buldu ve oyunu tutabildi. Bizim yaptığımız küçük hatalar pahalıya patlıyor ve hemen gol yiyoruz.” dedi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Orduspor’un takım kaptanı Ali Çamdalı da kendileri açısından anlatması zor bir mağlubiyet yaşadıklarını belirtti.

Maçın hakkının bu olmadığı düşüncesini dile getiren Ali, “İlk 45 dakika üstün olan taraf bizdik. Trabzonspor ikinci yarıdaki 10-15 dakika baskıyla golü buldu. Sonrasında yine toparlandık ama bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik.” dedi.

Üzerlerinde bir şansızlığın olduğunu dile getiren Ali, “Bunu en kısa zamanda kıracağımıza inanıyorum. Çünkü takım olarak sahada iyi futbol sergiliyor. Oynadığı futbolla Orduspor’un yeri kesinlikle burası değil. Önümüzde 5 maç kaldı. Umudumuzu kesinlikle yitirmedik. O yüzden çalışmaya devam edip en kısa zamanda alt sıralardan kurtulmak istiyoruz.” diye konuştu.

Umbides ise özellikle ilk 45 dakikada iyi oynadıklarını belirterek, sonuçtan dolayı üzgün olduklarını ifade etti.