Galatasaray’a Coşkulu Karşılama

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Safranbolu’da kalacağı otele akşam saatlerinde geldi.

Yarın akşam saat 19.00’da Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi Bağlar Saray Otel’e geldi. Havayoluyla Zonguldak Havaalanı’na gelen Galatasaray kafilesi daha sonra karayoluyla Karabük’e geldi. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Galatasaray kafilesi, polisin kordon oluşturmasına rağmen güçlükle otele girebildi. Galatasaray kafilesinde, “Fernando Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Johan Elmander, Didier Drogba, Burak Yılmaz bulunuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 9 maç ceza verilen Teknik Direktör Fatih Terim, 2 maç ceza alan Hasan Şaş ve 1 maç ceza alan Ümit Davala’nın yerine bugün Galatasaray'ın başında sahaya Cláudio Taffarel çıkacak.

FENERBAHÇELİ TARAFTARA HEDİYE VERDİRİLMEDİ

Takımlarını destekleyen Galatasaraylı taraftar arasında Fenerbahçeli formalı taraftarlarda göze çarparken, Safranbolu’da esnaflık yapan ve üzerinde Fenerbahçe forması olan Hüsnü Özdemir isimli vatandaş içinde Safranbolu evi maketi ve çeşitli hediyeler vermek istedi. Bu sırada Galatasaray Kulübü Müdürü Özdemir’i engelleyerek, ‘Burada şov Yapma’ diyerek Terim’e hediye vermesini engelledi. Otele yerleşen futbolculardan Drogba, camdan otel önünde bekleyen taraftarlara el salladı .

Kaynak: İHA