Altıparmak: 'Allah Fenerbahçe’ye Yardım Etti'

Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Ogün Altıparmak, Fenerbahçe’nin şike süreciyle mağdur edildiğini belirterek, “Allah mağdurlara yardım eder.

Fenerbahçe’ye de etti” dedi

Altıparmak, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Portekiz’in Benfica takımı ile eşleşmesiyle ilgili olarak da, “Chelsea ile final oynarız” yorumunda bulundu. Altıparmak, Fenerbahçe’nin çok zor günlerden geçtiğini ve ‘kulübün gerçek sahibi’ olarak yorumladığı taraftarın bu zor günlerde kulübe hem maddi hem de manevi fedakârlıklar yaptığını belirtti.

Taraftarın gösterdiği bu tutumun futbolculara panzehir gibi geldiğini ifade eden Altıparmak, sezonun ilk yarısının sonlarında Aykut Kocaman’a yönelik protestoları da doğru bulmadığını ifade etti.

‘Aykut gitsin dendiğinde biz buna karşı çıktık’ diyen Altıparmak, şunları söyledi: “Çünkü ben Aykut hocanın karakterini en iyi bilenlerdenim. Fenerbahçe’de top oynadığı yıllarda takımın deplasman yolculuklarında herkes uyurken o kitap okurdu. O kadar kültürlü birisiydi. Hislerini belli eden birisi değil. Soğukkanlı. İstifa etti ama neyse ki ikna edildi ve takımının başına geri döndü. Şimdi alınan sonuçlar ve gelinen nokta ortada. Allah mağdurlara yardım eder. Bu Kuran-ı Kerim’de de yazar. Allah Fenerbahçe’ye de yardım etti. Fenerbahçe sayesinde birçok insan maddi manevi çok şey kazandı. Fenerbahçe üzerinden zengin olan insanlar var. Olsunlar da. Helali hoş olsun ancak Fenerbahçe’ye de yardımları dokunsun.” Altıparmak son olarak Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde eşleştiği rakibi Benfica ile ilgili olarak da, “Benfica eski Benfica değil. Chelsea ile final oynarız” dedi.

Kaynak: İHA