Şehitkamil Futbol Turnuvası Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenlikleri çerçevesinde organize edilen futbol turnuvası 500’e aşkın sporcunun katılımı ile Şehitkamil Belediyesi Gazikent Stadyumunda start aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenlikleri Etkinlikleri kapsamında basketbol, futbol ve satranç branşlarında turnuvalar düzenleyen, Şehitkamil Belediyesinde hedef şenliklere katılan tüm öğrencileri spor yaptırarak eğlendirmek. 3 bine yakın sporcunun katılımı ile düzenlenecek spor şenliklerinde sportif müsabakaların yanı sıra katılımcı öğrencileri sürpriz ödüllü eğitsel oyunlar ve spor konulu bilgi yarışmaları bekliyor.

Şehitkamil Belediyesi Gazikent Futbol Sahasında gerçekleştirilen futbol turnuvası açılış töreninde, turnuvaya katılan tüm sporcular kendilerini yeşil sahada yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na olan sevgilerini ve teşekkürlerini hep bir ağızdan yaptıkları tezahüratlarla dile getirdiler

Açılış töreni esnasında tribünleri dolduran yüzlerce sporcuya yönelik bir konuşma yapan başkan Fadıloğlu, “Spor her şeyden önce dostluk, kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren önemli bir unsurdur. Spor şenlikleri çerçevesinde düzenlenen tüm müsabakalarda kazanmak ve kaybetmeden daha çok önemli olanın sosyal bir etkinliğe katılmak ve bu etkinlikten mutlu bir şekilde ayrılmaktır” dedi.

Yapılan seremoninin ardından Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvası Başkan Fadıloğlu’nun başlama vuruşu ile start aldı .

Kaynak: İHA