Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ve Bayern München Yarı Finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçlarında Paris Saint Germain’i eleyen Barcelona ile Juventus’u eleyen Bayern München adını yarı finale yazdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona, Paris Saint Germain'i konuk etti. Nou Camp'ta oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Fransız ekibinin golünü Pastore atarken, Katalanların golü Pedro'dan geldi. İlk maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Katalan ekibi, deplasman golü avantajı ile tur atlayan taraf oldu.

Gecenin diğer maçında Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih deplasmanda Juventus'u konuk oldu. Karşılıklı ataklarla geçen ve önemli pozisyonların yaşandığı ilk yarıdan gol sesi çıkmazken, 64. dakikada Javi Martinez'in vuruşunda Buffon topu kurtardı, pozisyonun devamında meşin yuvarlağı kafayla ağlara yollayan Mandzukic, Alman ekibini 1-0 öne geçirdi. Kalan bölümde iki ekip de girdiği pozisyonlardan sonuç alamazken, 83. dakikada Mandzukic'in yerine oyuna dahil olan Pizarro, 90+1'de son sözü söyledi ve Bayern Münih rakibini 2-0 yendi. Juventus'u ilk maçta olduğu gibi yine 2-0'la geçen ve rakibine toplamda 4-0'lık üstünlük sağlayan Bundesliga devi, yarı finaldeki yerini aldı.

Dün oynanan mücadelelerle ise Real Madrid ile Borussia Dortmund yarı finale çıkan takımlar olmuştu

Kaynak: İHA