Karabükspor’da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Kardemir D.Ç Karabükspor Cumartesi akşamı oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda kırmızı mavili takım 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından, yer egzersizi gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sağ adduktor longus kasında grade 2 yırtığı oluşan İshak Doğan ile bel ağrısı tedavisi için Almanya’ya giden Selim Teber çalışmaya katılmazken, Kayserispor maçında sağ hamstring kasında grade 2 yırtığı oluşan Luton Shelton ve İBB maçında sağ hamstring kasında darbeye bağlı ödem oluşan Lualua takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Selim Teber, İshak Doğan ve Shelton’un Galatasaray maçında oynayamayacaklarını belirten kulüp doktoru Kürşat Yılmaz Lualua’nın ise durumunun maç günü netlik kazanacağını belirtti.

Öte yandan Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, gazetecilere bir garip uygulama yaparak hiçbir şekilde açıklama vermiyor. Deplasmanda Gençlerbirliği maçı sonrası Karabük’te görevli spor köşe yazarı ile girdiği tartışma sonrası 3 haftadır hiçbir şekilde idmanlarda gazetecilere görsel açıklama yapmayan teknik direktör Bakkal, hafta boyunca sadece bir kere yazılı açıklama yapıyor. Bakkal’ın bu uygulamasına gazeteciler tepki göstermeye başladı.

Kaynak: İHA