İzmir Süper Amatör Lig

İzmir Süper Amatör Lig yükselme grubunda üçüncü hafta heyecanıyla dün devam etti.

Ödemiş Belediyespor, İzmir’de oynanan maçta Narlıdere Belediyespor’a 2-1 yenildi. Narlıdere’nin galibiyet golü maçın uzatma anlarında geldi. Bu sonuçla Ödemiş ilk üç mücadelesinde büyük yara aldı. İlk yarı Osman’ın attığı gol ile 1-0 Narlıdere’nin üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda Ödemiş daha istekli bir oyun ortaya koymasına karşın girdiği pozisyonların sadece birini gole dönüştürebildi. 48’de sağdan gelen ortada Samet harika bir voleyle topu kaleye yolladı. Direkte patlayan topu Enes kafa vuruşuyla tamamlayarak durumu 1-1’e getirdi.

Son dakikalarda rakip kalede gol arayan Ödemiş, kendi yarı sahasında rakibe bıraktığı boş alanın faturasını ağır ödedi.

90+2’de ani gelişen Narlıdere atağında Ufuk sağdan topu ceza alanına getirip pasını altıpasa çıkardı. Altıpastaki Yaşar’a sadece dokunmak kaldı. Bu golle Narlıdere Belediyespor 3 puanı 2-1’lik skorla kazanmış oldu. ÖDEMİŞ İŞİNİ ZORLAŞTIRDI Bu sonuçla Ödemiş grupta 5. sıraya indi. Grupta oynanan diğer maçta Yeni Bornovaspor, Konak Belediyespor’u 2-1 yendi ve Ödemiş’e karşı avantaj yakaladı. Foça Belediyespor da Çandarlı Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Foça liderliğini korurken, Narlıdere ikinci sıraya yükseldi. Grupta geriye kalan son 2 maç büyük önem kazandı .

Kaynak: İHA