Engelli Basketbocular Hedefe Emin Adımlarla Gidiyor

Bu sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi’nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol, bu hedefine adım adım ilerliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta kendi evinde Şanlıurfa ekiplerinden Siverek Belediyesi Engelli Basketbol Takımı ile karşılaşacak. TBESF Garanti Bank Bölgesel Ligi D grubunda oynanan 11 maç sonucunda 17 puan toplayan Mavi–beyazlı ekip ligdeki yerini korumak istiyor. Gaziantep'i basketbolda iyi şekilde temsil ettiklerini dile getiren Basketbol Koordinatörü Hulusi Kalender, hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu ifade etti.

Kalender, bu haftaki Siverek Belediyesi ile oynayacakları maçı da kazanıp yollarına kayıpsız devam edeceklerini söyledi.

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 85–32 kazanmıştı. Rövanş maçını Cumartesi günü Kamil Ocak Spor Salonu’nda saat 14.00’da oynanacağı maça taraftar desteği isteyen Kalender, hedefe ulaşmak istediklerini kaydetti.