Batalla, Yeşil-Beyaz Koltuğuna Oturdu

Bursaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İçel İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil-beyazlı takımın başarılı futbolcusu Batalla’nın, kendisi için özel hazırlanan yeşil-beyaz renkli koltuğa oturması renkli görüntüler oluşturdu.
Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil-beyazlı futbolcular, topla gerçekleştirilen ısınma çalışmasının ardından gruplar halinde yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı bulunan Edu, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

BATALLA KOLTUĞUNDA

Antrenman öncesi, İnegöllü bir mobilya firması tarafından tesislere getirilen yeşil-beyaz renkli koltuk renkli görüntülere sahne oldu. Üzerinde Batalla yazılan koltuk, başarılı futbolcuya hediye edildi. Koltuğu inceleyen Batalla, firmaya teşekkür etti. Yetenekli futbolcu, koltuğa oturarak gazetecilere poz verdi. Firma, diğer futbolculara ise üzerinde isimleri yazılı yastık hediye etti.
Öte yandan, tesislere gelen Özel Deniz Kabuğu Anaokulu öğrencileri de Teknik Direktör Hikmet Karaman ve futbolculara çiçek verdi. Futbolcularla fotoğraf çektiren minikler, daha sonra bir süre antrenmanı izledi.
Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından maç için İçel’e hareket edecek.