Bakan Kılıç: Fenerbahçe, Roma'dan Büyük Zaferle Dönecek

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Lazio karşısında zaferle döneceğine inandığını söyledi.

Suat Kılıç, Fenerbahçe’nin Lazio karşısında Galatasaray’ın Real Madrid karşısında gösterdiği motivasyonun futbolcularda ateşleyici etki yapacağını kaydetti.

Maçla ilgili skor tahmininde bulunmanın her zaman riskli olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, "Galatasaray zor bir maça çıktı ve Real Madrid’e kök söktürdü. Türkiye’de herkes ekran başında ve stadyumda maçın son 10 dakikasında dünyanın en iyi takımı olan Real Madrid’i eleyeceğimize inandık. Her pozisyonda ayağa fırlamamız bunun göstergesiydi. Galatasaray’ın Real Madrid’i eleyebileceği hissini uyandırması da bence bir başarıdır. Elendik ama ezildik gibi bir söz söylemiyorum. Galatasaray o maçı şansa kazanmadı. İyi bir futbolla inanarak iyi motive olarak kazandı.” dedi.

Aynı motivasyonun bugün 2-0’lık avantajla Fenerbahçe’yi de ateşleyeceğine inandığını ifade eden Bakan Kılıç, Fenerbahçe’nin Roma’dan büyük bir zaferle döneceğine yürekten ve kalpten inandığını sözlerine ekledi.