“Şampiyonluk Müjdesi Yemeği “

Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Şampiyonluk Müjdesi Yemeği düzenledi.

Kuşadası Korumar Otel'de gerçekleştirilen yemeğe onur konuğu olarak Galatasaray’ın eski kaptanı Ayhan Akman eşi ile birlikte, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası TÜRSAB Başkan Fahrettin Çiçek ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Gece’de açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Faik Alp başarılı kaptan Ayhan Akman’ın gecede kendilerini kırmayıp yemeğe katılmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Daha sonra konuşan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan bir Galatasaraylı olarak kendilerini eski kaptan Ayhan Akman ile buluşturmasından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Geceye katılan ve kendisi de Galatasaraylı olan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Kuşadası’ndaki Galatasaray taraftarlar derneğini başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı övdü ve Ayhan Akman’a da Kuşadası’na gelmesinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dernek yöneticileri Ayhan Akman’ın aktif futbol yaşantısından, Galatasaray’da oynadığı maçlardan derlediği bir slayt gösterisini davetlilere izletti. Gece sonunda konuşma yapan Galatasaray eski kaptanı Ayhan Akman, heyecanlı olduğunu dile getirerek, hem yemek hem de kendisi için hazırlanan slayt gösterisinden dolayı teşekkür etti. Gecenin sonunda dernek yöneticileri tarafından Ayhan Akman’a onur plaketi verildi.

Kaynak: İHA