Mourinho G.Saray Soyunma Odasında

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçın ardından Galatasaray soyunma odasına girerek sarı-kırmızılı oyuncuları tebrik etti.

Galatasaray-Real Madrid eşleşmesinde sürekli konuşulan Fatih Terim-Jose Mourinho dostluğu, rövanş maçının bitimiyle de devam etti. Mücadelenin 90+3. dakikasında Ronaldo'nun attığı golden sonra Terim'in yanına gelen ve meslektaşına sarılan Jose Mourinho, maçın ardından Galatasaray soyunma odasına girdi.

Mourinho, maçtan sonra yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken soyunma odasında yaşananları şöyle anlattı; 'İçeride yaşananlar son derece basit. Benim takımım kaybederse kazananı tebrik ederim. Galatasaray, kendine güvenen gururlu bir takım ve Real Madrid'i yendi. Ben de oyunculara çok iyi bir iş çıkardıklarını söyledim ' diye konuştu.

Maçı değerlendiren Portekizli teknik adam, 'İlk yarı oyunu kontrol ettik. İkinci yarıda ise Galatasaray fantastik bir geri dönüş yaptı. Harika oynadılar gerçekten de. Duygusal olarak bizden çok daha üstündüler. Kazanmak için her şey yaptılar. 3-1 olunca tekrar kendimize geldik ve toparlandık. Ancak Galatasaray kazanmayı fazlasıyla hak etti. Seyircilerini mutlu ederek ve gurur duydurarak oynadılar. Benim takımım kaybederse böyle kaybetsin isterim ' dedi.