Kuyt: Amsterdam'daki Arkadaşlarım Bizi Oraya Gelmemizi Bekliyor

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Amsterdam'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi kupası finali için "Amsterdam'daki arkadaşlarım da bizim oraya gelmemizi bekliyor. " dedi.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali rövanşında yarın Lazio ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Dirk Kuyt, büyük bir heyecanla maçı beklediklerini belirterek, "Büyük bir heyecanla yarınki maçı bekliyoruz. İlk maçta aldığımız sonuç çok önemliydi, iyiydi. Şimdi bir dahaki tura hangi takımın çıkacağını göreceğiz. Yarın çok önemli bir karşılaşma var ve iki maçın sonucunda hak eden takım bir sonraki tura çıkacak. Burada olmaktan son derece gurur duyuyoruz. Kulübümüz ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final oynadı. Eğer yarı finale kalmayı başarırsak çok daha iyi olacak. Tüm hedefimiz yarı finale kalmak." şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nin Avrupa'nın ikinci büyük kupası olduğu hatırlatılarak bu kupanın Fenerbahçe tarafından kazanılmasının Avrupa'da nasıl karşılanacağı yönündeki soruya Kuyt, "Yarından sonrası için çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu maça konsantre olmamız lazım. Odaklanmamız gerekiyor. Türk takımlarının bu sezon Avrupa'da gayet başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Biz Lazio galibiyetin ardından Liverpool'daki takım arkadaşlarım mesaj atarak kutladılar, çok mutlu olduklarını söylediler. Sadece Liverpool'dan değil Hollanda'dan ve Avrupa’nın diğer ülkelerinden kutlama mesajları geldi. En iyisini yapmaya devam etmek istiyoruz. Tabii ki Amsterdam'daki arkadaşlarım da bizim oraya gelmemizi bekliyorlar. Bizim için takım için yarınki maça odaklanmak çok daha önemli. Yarın bir final olacak, sonraki maçlar da final olacak. Sezon sonuna kadar ligde ve Avrupa’da oynadığımız her maça final maçı olarak bakıyoruz." cevabını verdi.