Hedef 3 Puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, hafta sonu kendi evinde karşılaşacakları Ankaragücü maçını yenmek istediklerini söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörlük görevine 17 maç önce yine bir Ankaragücü maçıyla başlayan Besim Durmuş, geçen hafta deplasmanda oynadığı Şanlıurfa maçını değerlendirerek, “Şanlıurfa maçında istediğimiz gibi oynayamadık. Daha coşkulu ve istekli oynamamız gerekiyordu. Puan olarak bize rakip olmasından dolayı ama oyunu tutamadık, berabere de bitirebilirdik. Maçı isteyen taraf kazandı” dedi.

Ankaragücü maçına önem verdiklerini belirten Durmuş, “Samsunspor’un ihtiyacı olan 3 puan. Rakip kim olursa olsun hedefimiz 3 puan ve almak için mücadele ediyoruz. Bu hafta da seyircimizin desteği ile 3 puanı alarak daha rahat etmek istiyoruz. Şanlıurfa’dan 3 puanla dönseydik daha olumlu şeyler düşünebilirdik. Ankaragücü maçı bizim için çok önemli ve alacağımız 3 puan ile önümüze bakacağız. Ankaragücü’nün genç takımla çok büyük sürprizler yapıyor ve bizde ona göre tedbirlerimizi aldık. Biz de kendimizi güçlü hissediyoruz. İstersek ve agresif oynarsak rakip kim olursa olsun kazanacak davranışı ortaya koyarız” diye konuştu.

Kaynak: İHA