Galatasaray Art Arda Gelen Goller İle Sosyal Medyayı Salladı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında TT Arena statında ki Galatasaray ile Real Madrid karşılaşmasında Galatasarayın art arda attığı goller sosyal medyayı salladı.

İlk yarıyı İspanyol ekip Real Madrid karşısında 1–0 yenik ayrılan sarı - kırmızılı ekip ikinci yarıya hızlı başladı.

57. Dk. Eboue, 70. Dk. Sneijder, 73. Dk. Drogba’nın attığı goller ile durumu 3-1’lik skora getiren Galatasaray sosyal medyada geniş yankı buldu. Takımını desteklemek isteyen taraflarlar Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden Galatasaray adına paylaşımda bulundu. Art arda atılan goller karşısında, "Helal olsun Galatasaray. Büyük oynadı Galatasaray. Galatasaray bu titretir. Elim ayağım titriyor haydi Galatasaray. Futbolda ne attım değil ne yedim diyeceksin. İlk yarı Galatasaray'ı izlerken sıkıntıdan televizyonu kapatacaktım 2. yarı da heyecandan televizyonu kıracaktım. O nasıl maçtı öyle. Fatih’in aslanları yine tarih yazdı" şeklindeki paylaşımlar dikkat çekti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte avrupa temsilcimize Beşiktaş ve Fenerbahçe taraflarlarından da büyük destek geldi. 90 dakika sonunda Galatasaray 3 - 2 Real Madrid’i mağlup etti.

Çeyrek final ilk maçında rakibine 3-0 mağlup olan Galatasaray, alınan bu galibiyete rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti .