Aydınspor 1923'e Rehavet Uyarısı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923’te kulüp başkanı İlhan Günendi ve teknik direktör Selahaddin Dinçel, oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Dinçel, önceliklerinin Batman maçını kazanmak olduğunu ifade ederken en yakın rakipleri Dardanelspor ve Ümraniyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

Ligin bitimine dört hafta kala 61 puanla grup lideri konumunda yer alan Aydınspor 1923’te, Dardanelspor ve Ümraniyespor’un ise 53’er puanı bulunuyor. Rakiplerinden 8 puan önde olan Aydınspor 1923, Batman Petrolspor’u yenmenin hesapları yapılırken, Dardanelspor’un ve Ümraniyespor’un yenilmesini bekleyecekler.

MATEMATİKSEL OLARAK GARANTİLEMEDEN RAHAT YOK
Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, rehavetten uzak durmaları gerektiğini söyledi.

Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemek istediklerini ifade eden Dinçel, “Biz kendi işimize bakıyoruz. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz” dedi.

“BU SEVİNCİ BİRLİKTE YAŞAYALIM”
Aydınspor 1923 Başkanı İlhan Günendi ise yaptığı açıklamada, cumartesi günkü maça tüm Aydın’ı davet etti. Günendi şöyle konuştu: “Başta Sayın Valimizi, Sayın Belediye Başkanımızı, miletvekillerimizi Sayın Başsavcımızı, taraftarımızı ve halkımızı maça davet ediyoruz. Bu sevinci birlikte yaşayalım. Taraftarımız da her zaman olduğu gibi taşkınlık yapmadan bizi desteklesin. İnşallah bu maç sonunda da seviniriz. Hep beraber şampiyonluğu kutlarız”

Kaynak: İHA