Dilmen: 'Sow'dan başkası göremezdi'

Rıdvan Dilmen, Yüzde 100 Futbol programında Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçını ve kale çizgisini geçen ve gol değeri kazanmayan pozisyonu değerlendirdi.

NTV Spor'da 'Yüzde Yüz Futbol ' programında Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi:

'Fenerbahçe 'nin bir özelliği var. Fenerbahçe kendi oyununu kabul ettirirse maçları kazanıyor. Ne zaman kabul ettiremiyor. O zaman problem yaşıyor.

Fenerbahçe 'nin temposuyla oynamaya kalkarsan; yavaş tempoda gol atamazsın. Hızlı tempoda da yetişmezsin.

Volkan 'ın oyun konsantrasyonu çok yüksekti. Demek ki insanlar doğru eleştiriyor. Geçenlerde Aziz Yıldırım'la karşılaştık: “Volkan imzaya kaldı, anlaştık” dedi.

Volkan camiada çok seviliyor. Aykut Hoca 'nın medya mensupların dün Volkan 'la ilgili çok olumlu demeçleri de vardı. Oyuncuların böyle şeyler hoşuna gider.

Bence dört puan, yedi hafta kala önemli bir fark. Öyle bir hava var ki Fenerbahçe, Galatasaray 'ı yenecek fark bire inecek. Ama berabere bitse fark yine dört puan olarak kalacak.

Fenerbahçe 'nin çok geniş kadrosu var. Sağ bekte Gökhan oynamazsa Mehmet Topuz, yoksa Orhan o da olmazsa Bekir oynuyor. Ama Fenerbahçe 'nin asıl silahı ön alanda.

Cristian iyi futbolcu. İyi oynadığı dört maçı yan yana koysak Brezilya Milli Takımı 'nda oynar. Ama çok kötü oynadığı maçlar da var. '

ABİTOĞLU'NUN PERFORMANSI

Hakemin performansıyla ilgili konuşan Dilmen, 'Mustafa Kamil Abitoğlu'nu tebrik ederim, iyi maç yönetti. Pozisyonlara hakimdi. Kale çizgisini geçen topu Sow'dan başka kimsenin göremezdi. ' şeklinde konuştu.