Aydınspor 1923’e Krallar Gibi Karşılama

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün taraftarları Bingöl dönüşü takımlarını İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda karşıladı.

Takımlarının, Bingöl deplasmanında yaşadığı olumsuz olaylar sonrası desteklemek için akşam saatlerinde organize olan Aydınspor 1923’lü taraftarlar 3 otobüsle İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na hareket etti. Takımlarını ‘Şampiyon’ tezahüratlarıyla karşılayan yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu Adnan Menderes Havalimanı’nı bayram yerine çevirdi. Taraftarlar, meşaleler yakarken şampiyonluk şarkıları söyledi.

Teknik direktör ve bazı futbolcuları omuzlarına alan taraftarlar havaalanını siyah beyaz tezahüratlarıyla inlettiler. Emre İşçiler ise havaalanında ortayageçerek taraftarlara üçlü çektirdi. Aydın’a kadar korna sesleri ve şampiyon Aydınspor sloganları eşliğinde gelen kafile Aydın’a saatler 03:00 gösterdiğinde ulaşabildi.

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, taraftarlara İzmir’e geldikleri için teşekkürlerini sundu.

1 PUAN SEVİNCİNİ ZIRHLI ARAÇTA KUTLADILAR Bingöl’de yaşanan olaylardan dolayı en yakın rakibi Dardanel’in kaybetmesiyle kazanılan bir puanın sevincini polisin zırhlı aracında kutlayan futbolcular, İzmir’e kendilerini karşılamaya gelen taraftarlara da teşekkür ettiler.

Aydınspor 1923 Futbol Şube Sorumlusu Murat Kavas, Bingöl’den Diyarbakır yoluna kadar takımı eşlik eden askerlere Aydın inciri hediye etti .

Kaynak: İHA