Almeida oynayamadan sakatlandı

Sakatlık rekoru kıran Beşiktaş'ın başı belada..

Ligin 2. yarısının ilk karşılaşması olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının Son anlarında sakatlık yaşayan Portekizli yıldızın kontrollerden Sonra ileri derecede kas zorlanması gerçekleşmiş ve sahalardan 2-3 hafta uzak kalmıştı. Ayrıca, 2 hafta Sonra oynanan Karabükspor maçının 16. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan Almeida 'nın yapılan kontrollerde biceps femoris kasında kısmi yırtık tespit edilmiş ve 4-6 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

Sahalara geri dönen Portekizli futbolcu Hugo Almeida, Mersin İdman Yurdu Beşiktaş maçının 11. dakikada sakatlanarak yerini Holosko'ya bıraktı.

1 AY DAHA YOK

Öte yandan sakatlığın ardından üzgün olduğu gözlenen Almeida, yedek kulübesinin üst bölümünü yumrukladı. Maç Sonu yapılan açıklamada ise Portekizli golcünün 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

BEŞİKTAŞ SAKATLIK REKORU KIRDI

Beşiktaş'ta sakatlık krizi devam ediyor. Siyah Beyazlı takım, tarihinde ilk kez 12 ayrı futbolcusunun sakatlandığı bir sezon geçirerek adeta rekor kırdı.

Beşiktaş Kulübü 'nün büyük bir sıkıntısı haline gelen sakatlıklar, bu sezon Siyah Beyazlı Kulübü 'n başını çok ağrıttı. Almeida, Fernandes, Oğuzhan Özyakup, Dentinho gibi isimlerin sakatlanması, teknik direktör Samet Aybaba 'nın kadro seçiminde zorlanmasına neden oldu. Bu durum takımın başarısına da yansıdı. Zaman zaman ileri hatlara oyuncu bulmakta zorlanan Kartal, Mustafa Pektemek 'in 6 ay sahalardan uzak kalması, Almeida 'nın da zaman zaman sakatlık geçirmesi üzerine, teknik heyet ve yönetimi santrfor arayışına bile itti.